22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η devolo Hellas εκπαιδεύει τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους

Την 4η Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία από την devolo Hellas, το πρώτο από μία σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στο πλαίσιο της προσπάθειας του Συνδέσμου Αδειούχων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (Σ.Ε.Η.Κ.) για μεγαλύτερη εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο άμεσο μέλλον.

 

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο country manager της devolo Hellas, Πέτρος Κοντζίνος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας MPSAT Chris Evaggelou, σε 30 και πλέον επαγγελματίες μέλη του συνδέσμου. Θέμα του σεμιναρίου ήταν με θέμα «Το ΙΡ δίκτυο μέσα από το ηλεκτρικό ρεύμα» με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών του Σ.Ε.Η.Κ. για τα καταναλωτικά προϊόντα, αλλά και γενικότερα για τις προεκτάσεις και δυνατότητες της τεχνολογίας dLAN στην πράξη. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, αναλύθηκαν οι πρακτικές της μεταφοράς μέσα από ομοαξονικές γραμμές, απλά ζεύγη χαλκού και οι πρακτικές εφαρμογές και χρήσης τους και συγκεκριμένα, πώς ο επαγγελματίας θα είναι σε θέση να έχει τη γνώση και κυρίως να έχει τις απαντήσεις ως προς τα νέα τεχνολογικά ερωτήματα που μπορεί να του τεθούν πρακτικά σε ένα έργο.

 

«Πρωταγωνιστής» ο dLAN 1200+ WiFi

Παράλληλα παρουσιάστηκαν, η καταναλωτική σειρά προϊόντων της devolo, ενώ τα μέλη του Σ.Ε.Η.Κ. που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πράξη τις δυνατότητες του devolodLAN 1200+ WiFi AC.

Ο προσαρμογέας devolo dLAN 1200+ WiFi ac συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, μέσω ασύρματης σύνδεσης στα 1,2 Gbit/s. Το κορυφαίο μοντέλο είναι ιδανικό για όλες τις συνδέσεις υψηλής ταχύτητας στο Internet με VDSL ή για καλωδιακή τεχνολογία: Η ταχύτητα της ευρυζωνικής μετάδοσης είναι διαθέσιμη σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού και το streaming περιεχομένου βίντεο 4K δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος προσαρμογέας, χρησιμοποιεί την τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit.

 

Ο dLAN 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος, η οποία πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, με τη λειτουργία WPS-Clone, ο dLAN 1200+ WiFi ac αναλαμβάνει τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου και έτσι δημιουργείται άμεσα ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hotspot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος μέσα στο σπίτι, ενώ έχει και ενσωματωμένο φίλτρο δικτύου που βελτιστοποιεί τη μετάδοση δεδομένων.

Σχετικά άρθρα

4 ελληνικά σχολεία στο πρόγραμμα Microsoft Showcase Schools

Ένας λιγότερος για τη θέση του CEO της Microsoft

Kitriniaris

Η Google εισέρχεται στη λιανική;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα