13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η Dell EMC Networking συνδέει τα data centers της Eurofiber

Ο όμιλος Eurofiber Group ιδρύθηκε το 2000 και επεκτείνεται έκτοτε. Στην παρούσα φάση, δικτύωση μήκους 30.000 περίπου χιλιομέτρων με καλωδίωση οπτικών ινών και ασφαλών data centers καλύπτει την Ολλανδία και το Βέλγιο και φτάνει μέχρι τη Γερμανία.

Η Dell EMC ανακοίνωσε ότι η Dell EMC Networking επελέγη για το έργο μετασχηματισμού IT της Eurofiber DCspine. Οι λύσεις της Dell EMC Networking θα αποτελέσουν την backbone υποδομή του συστήματος δικτύωσης υψηλής απόδοσης για την πλατφόρμα DCspine της Eurofiber.

 

 

Βασιζόμενη στα Dell EMC Networking Z9100-ON open switches που τρέχουν Cumulus Linux, η Eurofiber DCspine παρέχει μια πλήρως αυτοματοποιημένη, κλιμακούμενη και υψηλής χωρητικότητας πλατφόρμα διασύνδεσης data centers, η οποία στηρίζεται στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα software defined δίκτυα.

Η DCspine διευκολύνει τη διασύνδεση μεταξύ data centers, σαν αυτά να βρίσκονταν στην ίδια τοποθεσία. Προσφέρει online υπηρεσίες για παρόχους υπηρεσιών enterprise και cloud που λειτουργούν από τα data centers με υψηλή χωρητικότητα μέχρι 100G ανά σύνδεση. H DCspine είναι διαθέσιμη 24/7 μέσω της δικτυακής της πύλης, με την ευελιξία να τροποποιεί ή να διαγράφει υπηρεσίες οποιαδήποτε στιγμή.

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη πτώση στα καθαρά κέρδη της Samsung

Kitriniaris

PCS: Επιτυχής η υποστήριξη της AMK της Alpha Bank

Kitriniaris

Καταναλωτική η σχέση των Ελλήνων με την τεχνολογία

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα