19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η D-Link στο χώρο του business IP surveillance

Η αγορά IP παρακολούθησης έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια στη Ελληνική αγορά αλλά και παγκοσμίως, με τις επιχειρήσεις να αναζητούν όλο και περισσότερο αξιόπιστες, υψηλών προδιαγραφών προσιτές λύσεις παρακολούθησης, που μπορούν να προσαρμοστούν με τις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς.

 

Η D-Link, με την ευέλικτη σειρά IP καμερών παρακολούθησης της σειράς Vigilance προσφέρει ένα καινούριο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, το οποίο εμπλουτίζεται διαρκώς και αφορά μόνο σε επαγγελματίες και εγκαταστάτες. Τα προϊόντα της σειράς, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν μεγάλη αξιοπιστία, υψηλή ποιότητα, και φυσικά μεγάλη ευκολία στη εγκατάσταση, γεγονός που την καθιστά ιδανική για ποικίλα περιβάλλοντα και ανάγκες.

Η νέα δικτυακή τεχνολογία μετασχηματίζει τη βιομηχανία του surveillance και του security, διότι είναι πολύ πιο απλή στη χρήση και παραμετροποίηση από τα παραδοσιακά συστήματα CCTV. Η εγκατάσταση ενός συστήματος παρακολούθησης IP μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας το υφιστάμενο δίκτυο του πελάτη.

Οι προηγμένες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί η σειρά Vigilance, όπως για παράδειγμα το Power-over-Ethernet (PoE), σας βοηθά ακόμα περισσότερο στην εγκατάσταση αφού δεν απαιτείται ξεχωριστή καλωδίωση. Οι λύσεις της D-Link είναι σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα, αξιοποιώντας απλό δικτυακό εξοπλισμό, χωρίς πολύπλοκες εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις.

 

Φυσικά, η σειρά Vigilance, όπως και όλα τα προϊόντα της εταιρίας, συνοδεύονται από την υποστήριξη που παρέχει τοπικά η D-Link. Με άριστα οργανωμένο τμήμα, αποτελούμενο από εξειδικευμένους τεχνικούς και έμπειρη ομάδα εμπορικής ανάπτυξης, η εταιρία βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των επαγγελματιών για να βοηθήσει στη σωστή επιλογή των προϊόντων, στην τεχνική καθοδήγηση και εγκατάσταση τους, αλλά και στην υποστήριξη με την πώληση.

Σχετικά άρθρα

Νέο Native Hybrid Cloud από την EMC

Space Hellas: Αύξηση τζίρου στα € 62,3 εκ. και EBITDA στα € 9,3 εκ. το Α’ εξάμηνο 2023

Giorgos Athanassiadis

Nexi Ελλάδος: Χρυσή διάκριση στα “Digital Finance Awards 2024” για το Nexi SoftPOS

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα