21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Η Cosmos βραβεύτηκε από την Microsoft

Την Cosmos Business Systems βράβευσε η Microsoft, με την διάκριση «Awarding Excellence in “Joint Execution”», κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των συνεργατών της με τίτλο: “1st Microsoft Summit 2015: Future begins now”. Η Cosmos διακρίθηκε μεταξύ των συνεργατών της Microsoft, για την εξαιρετική της απόδοση από πλευράς όγκου και ποιότητας προσφερόμενων λύσεων της Microsoft.

 

Συγκεκριμένα, η Cosmos εντατικοποίησε την από κοινού παρουσία σε τελικούς πελάτες με την ομάδα της Microsoft επιτυγχάνοντας ρυθμό αύξησης 60% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ταυτόχρονη αύξηση κατά 87% στη δημιουργία νέων πωλήσεων στην Corporate και SMB αγορά. Εκτός από ποσοτική αύξηση σε επίπεδο αποτελεσμάτων, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στην ποιοτική αύξηση σε στρατηγικά προϊόντα που επενδύει η εταιρεία όπως Ο365, Azure, SQL Server Premium και System Center.

 

Η Cosmos Business Systems είναι o μεγαλύτερος εμπορικός συνεργάτης της Microsoft Hellas, ως Licensing Solutions Partner (LSP) και Service Provider, και πλέον κατατάσσεται την κατηγορία των Elite Partners σε παγκόσμιο επίπεδο, για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, σε on-premise, hybrid cloud και cloud επίπεδο, σε μεγάλους oργανισμούς και τράπεζες.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Σημαντική διάκριση για την πλατφόρμα Epicor ERP

Kitriniaris

Στο Azure το website της Eurobank από την Linakis Digital

Μονοψήφια η πτώση το 2012 στην πληροφορική

dmallas

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα