19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Cisco εξαγοράζει τη BroadSoft

Η Cisco και η BroadSoft ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία εξαγοράς της BroadSoft από την Cisco, συνολικού καθαρού ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας.

 

Η Cisco και η BroadSoft ανακοίνωσαν την οριστική συμφωνία εξαγοράς από την Cisco της BroadSoft. Βάσει της συμφωνίας, η Cisco θα πληρώσει 55 δολάρια ΗΠΑ τοις μετρητοίς για κάθε μετοχή της BroadSoft, το οποίο αντιστοιχεί σε συνολικό καθαρό ύψος 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, θεωρώντας πλήρως απομειωμένες μετοχές και συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής χρέους. Η εξαγορά έχει εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών.

 

Ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός επιχειρήσεων αναμένει πλήρεις λύσεις επικοινωνίας φωνής και contact center οι οποίες θα μπορούν να υλοποιηθούν στον χώρο της επιχείρησης ή στο cloud. Ο συνδυασμός των λύσεων επικοινωνίας φωνής και contact center της BroadSoft, με ανοιχτά interfaces και βασισμένα σε πρότυπα, οι οποίες διατίθενται μέσω συνεργατών παροχής υπηρεσιών, με το κορυφαίο χαρτοφυλάκιο εξοπλισμού και υπηρεσιών της Cisco, θα επιτρέψει στη νέα εταιρεία να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις για επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους και να προσφέρει ένα πλήρες σύνολο δυνατοτήτων συνεργασίας, το οποίο θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για μελλοντικούς τρόπους εργασίας.

 

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί κατά το πρώτο ημερολογιακό τρίμηνο του 2018, εφόσον ολοκληρωθούν οι νόμιμες διαδικασίες και η κανονιστική αναθεώρηση. Έως τότε, η Cisco και η BroadSoft θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως χωριστές εταιρείες. Μόλις ολοκληρωθεί η συναλλαγή, οι εργαζόμενοι της BroadSoft θα ενσωματωθούν στην ομάδα τεχνολογίας ενοποιημένης επικοινωνίας της Cisco υπό την ηγεσία του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή Tom Puorro, εντός της ομάδας εφαρμογών υπό τον Rowan Trollope.

Σχετικά άρθρα

Public Business: Πώς θα πάρετε το GO Retail on Cloud της SoftOne με επιδότηση 100%

Giorgos Athanassiadis

Εργονομική καινοτομία με τις νέες οθόνες LG Ergo Dual

Giorgos Athanassiadis

Αύξηση πωλήσεων αλλά και ζημιών για την Intracom Holdings

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα