23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Η AOC επεκτείνει την γκάμα των οθονών B2B

Με τη νέα επαγγελματική οθόνη QHD (μοντέλο Q2790PQU) που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο η AOC επεκτείνει την γκάμα της σειράς 90.

 

Τα μοντέλα AOC 90 Series συμβάλουν με πολλούς τρόπους στην επαγγελματική επιτυχία. Ξεκινάμε από τις πολλαπλές εργονομικές επιλογές που προσφέρουν. Τα μοντέλα I2490PXQU, I2790PQU και Q2790PQU της AOC 90 Series, προσφέρουν ρύθμιση ύψους 130 χιλ., κλίσης -5 ° / + 25 °, περιστροφής 165 ° / + 165 ° και προσανατολισμού 90°. Έτσι, προσαρμόζονται στις προτιμήσεις κάθε χρήστη για μια άνετη θέση εργασίας. Ένα άλλο συνηθισμένο πρόβλημα των εργαζομένων είναι η κόπωση των ματιών. Με την τεχνολογία Flicker-Free που διαθέτουν όλες οι οθόνες της AOC 90 Series, τα μάτια μένουν ξεκούραστα καθώς η φωτεινότητα της οθόνης αλλάζει χάρη τη ρύθμιση Pulse-Width Modulation (PWM), έτσι ώστε να μειώνεται το τρεμόπαιγμα.

 

Λεπτό πλαίσιο για διάταξη πολλαπλών οθονών

Η διάταξη δύο ή περισσότερων οθονών πλάι-πλάι, αυξάνει σημαντικά την παραγωγικότητα και το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι όλο και περισσότερα γραφεία υιοθετούν συγκεκριμένες διατάξεις. Η επιφάνεια που προσφέρει η πρόσθετη οθόνη, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να περιηγούνται σε διαφορετικές εφαρμογές και αρχεία ταυτόχρονα  -χωρίς να κλείνουν, να μετακινούν ή να μικραίνουν συνεχώς τα παράθυρα. Έτσι, η σύγκριση δύο ή περισσότερων εγγράφων, ή η εργασία πολλαπλών εφαρμογών γίνεται ευκολότερη. Χάρη στο σχεδόν αόρατο πλαίσιο τους, οι οθόνες της AOC 90 Series επιτρέπουν την απρόσκοπτη δημιουργία διάταξης πολλαπλών οθονών, χωρίς ενοχλητικά χωρίσματα.

 

 

Το σωστό μέγεθος & ανάλυση για κάθε χρήση

Το φυσικό μέγεθος μια οθόνης είναι επίσης σημαντικό και εξαρτάται από τη χρήση για την οποία προορίζεται. Η σειρά 90 διαθέτει ευρεία γκάμα μεγεθών τα οποία τα οποία θα καλύψουν όλες τις επαγγελματικές ανάγκες.

Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα της AOC 90 Series είναι οθόνες Full HD, με εξαίρεση την AOC Q2790PQU η οποία διαθέτει ακόμα υψηλότερη ευκρίνεια QHD με ανάλυση 2560 x 1440 pixels.

 

Ενεργειακή απόδοση

Οι οθόνες της 90 Series σχεδιάστηκαν με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αποδοτικότητα, γι’ αυτό συνοδεύονται από σημαντικά πιστοποιητικά, όπως τα: Energy Star, EPEAT και TCO. Επιπλέον, η λειτουργία E-saver αφήνει τις οθόνες να μεταβούν σε προφίλ χαμηλής ισχύος όταν ο χρήστης βρίσκεται μακριά, ενώ η λειτουργία Eco προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της οθόνης σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου (κείμενο, διαδίκτυο, παιχνίδι, ταινία, αθλητισμός) για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης.

 

Σχετικά άρθρα

Δημιουργοί και gamers συναντώνται στην Grow Games Expo

Giorgos Athanassiadis

82% αύξηση κερδών ανακοίνωσε η LG για το Q3

MPS που… πετάει στα σύννεφα από την Active για την Aegean

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα