21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Alphanetrix επίσημος υποστηρικτής του Layer One 2016

Η Alphanetrix συμμετέχει για 5η συνεχή χρονιά ως επίσημος υποστηρικτής, στο ετήσιο συνέδριο Πληροφορικής Layer One 2016 «Data Center Infrastructures, Networking & Services Conference», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

 

Στο συνέδριο, η παρουσία της Alphanetrix στοχεύει στη προώθηση των εξειδικευμένων λύσεων της Supermicro για τα Data Center, με σημείο αναφοράς τα Cloud και Virtualization Solutions, την σειρά προϊόντων Data Center Optimized Server και τα MicroCloud και MicroBlade.

Οι εξειδικευμένες λύσεις της Supermicro για τα Data Center έχουν διακριθεί για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν όπως χαμηλό TCO, υψηλή απόδοση και αποτελεσματικότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και απαιτούμενου χώρου (high density), και αυξημένη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.

Η Alphanetrix αποτελεί τον επίσημο διανομέα της Supermicro στην Ελλάδα.

 

 

Το συνέδριο

 

Το συνέδριο Layer One 2016 διοργανώνει το περιοδικό Communication Solutions και φέτος οι τομείς που καλύπτονται είναι: Data Centre Design, Build & Operate, Data Center Networking – Core switches, servers, storage, racks κ.λπ., Colocation & Hosting, Virtualization, Cloud computing, Connectivity and Telecoms, Cooling, Physical Site Security, Power and Power Management, Cabling.

Σχετικά άρθρα

“Σκόντο” σχεδόν $ δις από τη Foxconn για τη Sharp

Channel-Manager

Νέα «έξυπνη» σειρά HP Smart Tank 700 για τις μικρές επιχειρήσεις και το σπίτι

Giorgos Athanassiadis

Σημαντική αύξηση κέρδους κατά το Β’ τρίμηνο για την Xiaomi

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα