22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Akeydor Limited λανσάρει το HDGuard Version 10

Η εταιρία Akeydor Limited, ως ο κύριος διανομέας προϊόντων Remote Control και Classroom Management, σε συνεργασία με την εταιρία ανάπτυξης λογισμικού RDT – Global στο Αμβούργο, ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας του νέου λογισμικού, HDGuard για μόνιμη προστασία του υπολογιστή. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Μιχάλης Χατζηλίας, διευθύνων σύμβουλος της Akeydor Limited, το HDGuard θα ενσωματωθεί στο λογισμικό Classroom Management, προκειμένου να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης της αίθουσας διδασκαλίας.

Έτσι, τα πανεπιστήμια, κολέγια, σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα, που αξιοποιούν ήδη τη λύση Classroom Management θα ενισχύσουν την προστασία των υπολογιστών μειώνοντας το κόστος συντήρησης και το χρόνο διαχείρισης τους στο ελάχιστο.

 

Το HDGuard αναπτύσσεται από την RDT στη Γερμανία και σχεδιάστηκε  για μόνιμη προστασία του υπολογιστή. Πρόκειται για ένα οικονομικά αποδοτικό λογισμικό ασφάλειας για όλους τους τομείς εφαρμογής στους οποίους τα PC χρειάζονται συγκεκριμένη ασφάλεια λόγω των συνεχώς μεταβαλλόμενων χρηστών. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή είναι κατάλληλη για την ασφαλή χρήση των συστημάτων PC σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

 

Η ιδέα του HDGuard backup είναι ευφυέστατα απλή: Αντί για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των Windows, δημιουργώντας ένα image σκληρού δίσκου, το HDGuard απομνημονεύει όλες τις αλλαγές που εκτελεί ένας χρήστης ή το λειτουργικό σύστημα. Το πλεονέκτημα της ιδέας αυτής είναι ότι το HDGuard απαιτεί πολύ μικρή μνήμη και χώρο στο σκληρό δίσκο. Επιπλέον το HDGuard θα ξεκινήσει ακόμα και με μηδενικό χώρο στον δίσκο μετά από κάθε επανεκκίνηση. Με αυτό τον τρόπο ένα προστατευόμενο PC πάντα θα εκκινεί  γρήγορα και αξιόπιστα, ακόμη και μετά από χιλιάδες κύκλους εκκίνησης / επανεκκίνησης.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ο μηδενικός χρόνος στο disaster recovery. Το HDGuard δεν χρειάζεται να αποκαταστήσει ένα image σκληρού δίσκου. Έτσι, δεν θα αντικαταστήσει ποτέ το προστατευόμενο τμήμα κάνοντας restore ένα system image. Αντ’ αυτού, απλά θα “ξεχάσει” τις αλλαγές που έγιναν κατά την τελευταία συνεδρία των Windows.

Σχετικά άρθρα

WorkForce DS-410: Νέο scanner της Epson που… σαρώνει

Oktabit: Αποκλειστική διανομή των λύσεων CCTV της Holowits στην ελληνική αγορά

Giorgos Athanassiadis

Konica Minolta: Ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του KM-1 Inkjet Press

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα