13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Η Τέρνα επιλέγει το Entersoft Business Suite

Η Τέρνα Α.Ε., θυγατρική του ομίλου ΓΕΚ Τέρνα, επέλεξε το Entersoft Business Suite για την παρακολούθηση των διαδικασιών προμηθειών των έργων που υλοποιεί, καθώς και για τη διασφάλιση και τήρηση των εσωτερικών κανονισμών ελέγχου και διαφάνειας που ακολουθεί σχετικά με τις προμήθειες.

 

Μέσω του Entersoft Business Suite, η διεύθυνση προμηθειών διαχειρίζεται ένα μεγάλο μέρος των διαδικασιών προμήθειας υλικών και υπηρεσιών για την κάλυψη των αναγκών των εργοταξίων της εταιρείας. Οι εσωτερικές διαδικασίες της διεύθυνσης, από την έρευνα αγοράς, τη συγκέντρωση και αξιολόγηση προσφορών, τη σύνταξη του φύλλου σύγκρισης προσφορών μέχρι και τις παραγγελίες/συμβάσεις προς προμηθευτές, παρακολουθούνται μέσω αυτοματοποιημένων ροών του συστήματος της Entersoft. Το λογισμικό επικοινωνεί με το MS Outlook και αλληλεπιδρά με το MS Office (Word και Excel) για την αυτόματη παραγωγή των απαιτούμενων εγγράφων.

 

Με τη δέσμευση των δύο ομάδων και τη μεθοδολογία της Entersoft, ένα πιλοτικό σύστημα υλοποιήθηκε σε τέσσερις μήνες, ενώ για την έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας του απαιτήθηκαν οκτώ μήνες. Σήμερα, το σύστημα λειτουργούν όλοι οι χρήστες της διεύθυνσης προμηθειών και υπάρχει η δυνατότητα επέκτασής του και σε άλλες διευθύνσεις ή και γεωγραφικές περιοχές, όπου έχει παρουσία ο όμιλος.

Σχετικά άρθρα

Ντεμπούτο για τη Microsoft στα wearables

Kitriniaris

EFFECT: Εφαρμογή για διαχείριση χαρτοφυλακίου εν κινήσει

dmallas

Νέα σύμβαση για τη Lavisoft

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα