17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Η νέα Vodafone είναι εδώ

Με αιχμή του δόρατος το Vodafone Home και την ανακοίνωση δύο νέων καινοτόμων υπηρεσιών, η Vodafone παρουσίασε χθες, 14 Οκτωβρίου, σε συνέντευξη Τύπου τα σχέδιά της για το μέλλον στην τηλεπικοινωνιακή αγορά της Ελλάδας. Σχέδια που πλέον είναι πολύ ευκολότερο να υλοποιηθούν μετά την πλήρη ενσωμάτωση της HOL την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Ξεκινώντας από το Vodafone Home, προς το παρόν συνδυάζει όλα τα προγράμματα σταθερής και Ιnternet της HOL σε συνδυασμό ωστόσο με με δύο νέες υπηρεσίες χωρίς προϋποθέσεις για τους συνδρομητές: τη Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση και τη Δωρεάν Ρεζέρβα Επικοινωνίας.

 

Με την υπηρεσία Δωρεάν Προσωπική Εξυπηρέτηση, οι συνδρομητές που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone  κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home αποκτούν δωρεάν και αποκλειστικά τον προσωπικό τους σύμβουλο, ο οποίος φροντίζει για όλη την επικοινωνία τους, για το σταθερό, το κινητό και το Internet. Πρακτικά, πρόκειται για έναν σύμβουλο που γνωρίζει το τηλεπικοινωνιακό «ιστορικό» του καταναλωτή και έτσι μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις στα προβλήματα και τις απαιτήσεις του.

 

Από την άλλη, η Δωρεάν Ρεζέρβα Επικοινωνίας είναι η νέα υπηρεσία της Vodafone που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, να διατηρούν ομιλία στο σταθερό και Internet στο σπίτι, ό,τι κι αν συμβεί, ακόμα κι αν υπάρχει τεχνικό θέμα. Επίσης, σε περίπτωση μη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ή του Ιnternet στο σταθερό λόγω τεχνικού θέματος, η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά και MB στο κινητό με πρόγραμμα Vodafone, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.

 

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Δωρεάν Ρεζέρβα Επικοινωνίας, οι συνδρομητές χρειάζεται να ενημερώσουν αρχικά για το τεχνικό θέμα, καλώντας στο 13830 και οι τεχνικοί της Vodafone θα προσπαθήσουν να το επιλύσουν άμεσα. Στην αντίθετη περίπτωση, η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας στο κινητό, ΜΒ στο κινητό και προώθηση κλήσεων από το σταθερό σε άλλο τηλέφωνο της επιλογής του συνδρομητή μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.

Σχετικά άρθρα

H Lenovo κάνει τη μάθηση και τη ψυχαγωγία πιο εύκολη από ποτέ

Giorgos Athanassiadis

Συμβόλαιο ύψους $ 1 δις κέρδισε η ΙΒΜ από υπουργείο των ΗΠΑ

Kitriniaris

Windows 10: Piracy killer και money maker;

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα