22.9 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Η νέα σειρά Lenovo Moto και στην Ελλάδα

Η Lenovo ανακοίνωσε τέσσερα νέα smartphones της σειράς Moto. Πρόκειται για δύο μοντέλα στις 5,5 και δύο στις 5 ίντσες, τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη, από το χρήστη που επιθυμεί μια high end συσκευή, μέχρι το νέο που χρειάζεται ένα πιο οικονομικό, αλλά παράλληλα ισχυρό κινητό για την καθημερινή του επικοινωνία.

 

Lenovo Moto G4Plus & Moto G4

 

motog4plus

 

Το μεγαλύτερο και πιο εξοπλισμένο μοντέλο της σειράς, είναι το Lenovo Moto G4 Plus. Έρχεται με Android 6.0.1, Marshmallow, διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών Full HD, οπίσθια 16MP με δύο τεχνολογίες εστίασης, με υποβοήθηση laser και phase detection. Ο αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται σε 64GB, ενώ υποστηρίζει κάρτα μνήμης έως 128GB και έχει 4GB RAM.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000 mAh ενώ χάρη στο φορτιστή TurboPower (συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία), 15 λεπτά φόρτισης αρκούν για να έχετε 6 επιπλέον ώρες λειτουργίας του smartphone σας.

Τέλος, το μοντέλο διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ η splashproof οθόνη του το προστατεύει από βροχή και σταγόνες.

 

Το πιο οικονομικό Lenovo Moto G4 έχει και αυτό 5,5 ίντσες οθόνη Full HD, αλλά μικρότερη RAM (2GB) και αποθηκευτικό χώρο (32GB). Υποστηρίζει και αυτό κάρτα μνήμης έως 128GB.

Η κάμερά του Moto G4 είναι 13MP με dual LED flash ενώ η selfie cam έχει ανάλυση 5MP. Το μοντέλο αυτό διαθέτει την ίδια μπαταρία με το Plus, μόνο που ο φορτιστής TurboPower πωλείται ξεχωριστά.

 

Lenovo Moto G4 Play

 

motog4play

 

Πρόκειται για ένα μοντέλο στις 5 ίντσες, ανάλυσης HD, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, διαθέτει NFC, υποστηρίζει κάρτα μνήμης έως 128GB, η κεντρική του κάμέρα έχει ανάλυση 8MP και η selfie cam 5MP.

 

Lenovo Moto E3

 

motoe

 

Το Lenovo Moto E3 αποτελεί την πλέον οικονομική επιλογή, με οθόνη 5’’, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1GB RAM Android 6.0, Marshmallow πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης 8MP και η μπροστινή κάμερα 5MP.

Σχετικά άρθρα

Υστέρηση σε έσοδα και κέρδη για την ΙΒΜ

Kitriniaris

Ένας “Λύκος” επιλέγει SAP

Channel-Manager

H IBM θα επενδύσει $3 δις σε chips για το Cloud και Big Data Systems

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα