16.4 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Η νέα σειρά εκτυπωτών της HP και στην Ελλάδα

Τον προηγούμενο μήνα, η HP είχε ανακοινώσει το νέο της χαρτοφυλάκιο πολλαπλών χρήσεων A3 MFP νέας γενιάς, το οποίο πλέον καλύπτει όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων και των υψηλών ppm. Τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, που είναι πλέον απαραίτητα για να αντιμετωπιστεί ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός απειλών προς τα επαγγελματικά μηχανήματα εκτύπωσης.

Με αφορμή το συγκεκριμένο παγκόσμιο launch, η HP Hellas βρήκε την ευκαιρία να παρουσιάσει τόσο το νέο της portfolio στο χώρο του printing, καθώς και τις υπόλοιπες καινούριες συσκευές τις εταιρείας, όπως τα νέα Omen και Elite X3, σε συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου 2017.

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανασκόπηση των αποτελεσμάτων της εταιρείας και στην παρουσίαση της νέας ηγετικής της ομάδας της HP Hellas. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες από στελέχη της νέας ομάδας αλλά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

 

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τη θέση που έχουμε κατακτήσει στην αγορά, όπως αυτή φαίνεται από από τα αποτελέσματα της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο», δήλωσε ο κ. Σπύρος Πετράτος, Managing Director της HP Hellas. «Οι κύριοι πυλώνες της επιτυχίας μας ήταν η συνεκτικότητα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας, η ενδυνάμωση της εταιρείας με άξιους συνεργάτες, η συνεχής δημιουργία τεχνολογικών καινοτομιών που αποτελεί μέρος του DNA μας, και ο σεβασμός με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους».

 

Η νέα σειρά προϊόντων άφησε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις, όπως επίσης και η ταινία μικρού μήκους The Wolf η οποία προβλήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

 

 

Σχετικά άρθρα

Η δικτύωση της «έξυπνης πόλης» είναι υπόθεση D-Link

Giorgos Athanassiadis

Samsung: Κάνει παιχνίδι στις 85 ίντσες

Kitriniaris

Συνεργασία SingularLogic με Google

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα