22.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Επιτυχημένη παρουσία της Digimark στην Xenia 2017

Η εταιρεία Digimark συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση Xenia 2017 που διεξήχθη από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο χώρο της έκθεσης, η Digimark σε συνεργασία με τις HP και HPE παρουσίασε τις κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας για τον τουριστικό κλάδο από το χώρο του business printing και του Retail POS. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το κορυφαίο HP ElitePOS, μια ταμειακή από το μέλλον, που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας.

 

Εκτυπωτής: το δεξί χέρι του ξενοδόχου

Στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται για οποιονδήποτε εκτυπωτή, αλλά για τις νέες συσκευές PageWide της HP. Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Digimark στην Xenia 2017 παρουσιάστηκαν τα μοντέλα HP PageWide Managed P57750dw και HP PageWide Pro 772dn. Ο πρώτος αποτελεί τον ταχύτερο MFP της κατηγορίας του στα 75 ppm, ενώ έχει και την ταχύτερη εκτύπωση πρώτης σελίδας. Ο A3 HP PageWide Managed P77760z είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες του ξενοδοχείου, ταχύτατα, αξιόπιστα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και στο μικρότερο κόστος.

 

Μαζί με τις παραπάνω PageWide συσκευές, στο περίπτερο της DigiMark βρισκόταν και ο μεγέθους Α3, HP LaserJet MFP M436.

Οι επαγγελματίες που επισκέφθηκαν την έκθεση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ειδικούς της Digimark για το πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

 

 

Το ξενοδοχείο του μέλλοντος από την Aruba

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Digi Hotel της Xenia 2017, ο indirect sales manager της HPE κ. Ανδρέας Γερακανάκης, σε ειδική παρουσίαση αναφέρθηκε στο προηγμένο σύστημα Aruba της HPE το οποίο μετατρέπει το χώρο του ξενοδοχείου σε ένα «smart hotel» με έξυπνα δεδομένα location τα οποία αξιοποιούν οι πελάτες και η επιχείρηση προς όφελος και των δύο. Αφενός, οι πελάτες, μπορούν να αλληλεπιδρούν μέσω του ειδικού app του κινητού τους και να πραγματοποιούν μια σειρά από requests, να καθοδηγούνται εντός και εκτός των χώρων του ξενοδοχείου, να λαμβάνουν ενημερώσεις και προσφορές. Αφετέρου, η επιχείρηση λαμβάνει insights σε πραγματικό χρόνο για τη συμπεριφορά των πελατών της.

 

Τέλος, σε ειδικό χώρο στο περίπτερο της Digimark οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν τα beacons και πώς ακριβώς λειτουργεί στην πράξη η λύση της Aruba.

 

Σχετικά άρθρα

SingularLogic: Εγκατάσταση CRM στην ΝΝ Hellas

Giorgos Athanassiadis

ENISA: Παραμένει στην Ελλάδα η έδρα του

Kitriniaris

Εξαγορών συνέχεια: Στην Epsilon SingularLogic το 80% της iQom

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα