19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Επιτυχημένη η ελληνική αποστολή στη CES 2016 και τη Silicon Valley

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ελληνική επιχειρηματική αποστολή που διοργανώθηκε από το mi-Cluster και το Enterprise Greece, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών προϊόντων, την CES2016 στο Las Vegas, καθώς και σε τριήμερο roadshow στη Silicon Valley.

 

Oι ελληνικές εταιρείες της αποστολής, Centaur Technologies, Qualia, Heliix, Hyperthech, Irida Labs, Meazon, Prisma Electronics, Sensoraide, Spark works, Think Silicon, Wubby, Yodiwo και εκπρόσωποι του Corallia, της ENEBH και του Enterprise Greece έλαβαν μέρος σε περισσότερες από 150 διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη διεθνών κολοσσών όπως Intel, LGE, Atmel, Marvel, Qualcomm, Huawei, Samsung.

 

Το ελληνικό περίπτερο επισκέφτηκαν επαγγελματίες, εκπρόσωποι της παγκόσμιας βιομηχανίας ηλεκτρονικών και δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ελληνικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, που εστιάζουν κυρίως σε τεχνολογίες Internet of Things. Μετά το πέρας της έκθεσης, πραγματοποιήθηκε τριήμερο roadshow στo Silicon Valley στις εγκαταστάσεις του Mind The Bridge, που περιελάμβανε σεμινάρια, εκπαίδευση στελεχών, δικτύωση καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) από εκπροσώπους εταιρειών της Silicon Valley.

 

Αποκορύφωμα του τριημέρου ήταν η διοργάνωση ειδικής εκδήλωσης, στην οποία όλα τα μέλη της αποστολής παρουσίασαν τις τεχνολογίες τους σε επενδυτές και υψηλόβαθμα στελέχη της Silicon Valley. Η αποστολή επισκέφθηκε, επίσης, το κέντρο καινοτομίας της Samsung, παρουσιάζοντας τα επιτεύγματά της σε στελέχη του επενδυτικού τμήματος. Το roadshow ολοκληρώθηκε με τη διοργάνωση ημερίδας στο Stanford University, με κύριο θέμα συζήτησης το επιτυχημένο μοντέλο παραγωγής καινοτομίας και διασύνδεσης πανεπιστημίου και βιομηχανίας.

Σχετικά άρθρα

TCP 102 – Φάκελος «Ελλάδα 2.0»

Giorgos Athanassiadis

Τo Microsoft Lync 2010 επέλεξαν τα Hellenic Duty Free Shops

Kitriniaris

Η μεγάλη ευκαιρία του Α3 printing

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα