13.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Επιτυχημένη αξιολόγηση του Entersoft Mobile CRM/SFA

Το Entersoft Mobile CRM/Sales Force Automation αξιολογήθηκε πλήρως από την Technology Evaluation Centers, εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Η αξιολόγηση είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το Entersoft Mobile CRM/SFA έναντι πολύ γνωστών και παγκοσμίου φήμης προμηθευτών και προϊόντων όπως το Microsoft Dynamics CRM, SalesForce CRM, Netsuite.

 

Το Entersoft Mobile CRM/SFA αξιολογήθηκε βάσει γραπτών κριτηρίων και δεικτών ανάλυσης από senior αναλυτή της TEC. Η αναφορά δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να λάβουν μια εις βάθος γνώση του Entersoft Mobile SFA μέσω της οπτικής ενός αναλυτή ανεξάρτητου φορέα, ενώ αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως Lead & Opportunity Management, Territory Management, Visit Planning, Mobile Field Sales, Mobile Collection Management, Mobile trade & credit policies Management, Mobile User Interface & User Experience κλπ.

 

Το Entersoft Mobile SFA είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζει αλληλεπίδραση υψηλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των πωλητών και του back-office τμήματος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και offline και να εξυπηρετήσει πολλούς κλάδους εταιρειών όπως καταναλωτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών, ένδυσης και υπόδησης, φαρμακευτικών και τηλεπικοινωνιών.

Σχετικά άρθρα

Το Office 365 μας… ταξιδεύει

Channel-Manager

Η HPE ενισχύει το ιδιωτικό δίκτυο 5G εξαγοράζοντας την Athonet

Giorgos Athanassiadis

Νέα σειρά GeForce RTX 40 Super από την Gigabyte για μια ολοκληρωμένη λειτουργική πλατφόρμα AI

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα