21.6 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Εγκατάσταση του Entersoft Business Suite από την Ergologic

Η εταιρία “Μενέλαος Φρούτα”, η μεγαλύτερη εγκατάσταση της κεντρικής αγοράς Αθηνών, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου φρούτων και λαχανικών σε Ελλάδα και εξωτερικό επέλεξε το Entersoft Business Suite για τις εταιρείες του ομίλου.

 

Η ανάγκη μιας ενοποιημένης πλατφόρμας λογισμικού, με ευελιξία και επεκτασιμότητα που να ικανοποιεί το σύνολο των αναγκών της εταιρίας, ήταν τα χαρακτηριστικά που οδήγησαν στην επιλογή του Entersoft Business Suite. Το σύστημα, αποτελεί πλέον ενιαίο περιβάλλον οργάνωσης και διαχείρισης της οικονομικής δραστηριότητας της εταιρείας, της διαχείρισης προμηθειών και αποθεμάτων καθώς και της εμπορικής δραστηριότητας, με ισχυρές αυτοματοποιημένες δυνατότητες σχηματισμού εμπορικών και πιστωτικών πολιτικών.

To Entersoft Business Suite διαμορφώνει εύκολα και γρήγορα με εμπορικά δεδομένα την επιχειρηματική ανάπτυξη, προσφέροντας επιπλέον ένα εξελιγμένο μοντέλο προγραμματισμού εισπράξεων μέσω CRM εργαλείων.

 

Η Ergologic είναι πιστοποιημένος platinum συνεργάτης της Entersoft και διαθέτει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της πληροφορικής και της υλοποίησης σύνθετων έργων.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζεται η πτώση στην κινητή

dmallas

SAP Now Athens 2018: Από τη σκέψη στην πράξη

Giorgos Athanassiadis

Είναι γεγονός: πάνω από 5.000.000 παραστατικά/ώρα το SoftOne EINVOICING

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα