21.4 C
Athens
26/04/2024
Biztech

Δυνατά και στα smartphones η Huawei

Με το εντυπωσιακό ποσοστό το 63% αυξήθηκαν οι πωλήσεις smartphones από τη Huawei για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2015, φτάνοντας τα 27,4 εκατομμύρια τεμάχια, σηματοδοτώντας ξεκάθαρα την εδραίωση της κινεζικής εταιρείας στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Το Huawei Consumer Business Group ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των επιδόσεων του για το γ’ τρίμηνο του 2015, αναφέροντας σταθερή πρόοδο στις πωλήσεις smartphones, με τις mid-to-high end συσκευές να αποτελούν το 33% των πωλήσεων, σημειώνοντας 7% αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

 

Οι πωλήσεις smartphones της Huawei στην Ευρώπη και σε περιοχές σε Μέση Ανατολή & Αφρική αυξήθηκαν κατά 98% και 70%, αντιστοίχως, μέσα σε ένα έτος, ενώ στην Κίνα η αντίστοιχη αύξηση ήταν της τάξης του 81%.

 

Η ζήτηση για τα mid-to-high end smartphones της Huawei είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην Ευρώπη, όπου οι συσκευές της εταιρείας διατηρούν το 12,4% της συνολικής ισπανικής αγοράς smartphones, ενώ το μερίδιό της στην ίδια αγορά για high end συσκευές της τάξεως των 400-500 ευρώ φτάνει το 45,7%. Επίσης, η Huawei σημείωσε σημαντική επιτυχία στην Ιταλία, όπου διατηρεί το 10,9% της συνολικής αγοράς και το 27,9% της αγοράς high end.

 

Γενικότερα, η Huawei βρίσκεται ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές smartphones σε Αυστραλία, Βέλγιο, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία και Νέα Ζηλανδία.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Τη διάθεση λύσης διαχείρισης κατ’ οίκον εργαζομένων ανέλαβε η Comsys

Giorgos Athanassiadis

Ασφαλείς χώροι εργασίας από τις Siemens και Salesforce

Giorgos Athanassiadis

Λύση… μεγάλων σε μικρομεσαίες!

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα