21.1 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Διπλή διάκριση της Data Communication στα BITE Awards

Ο φετινός εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση της Data Communication, σηματοδοτήθηκε από τη νέα, παγκόσμια καινοτομία DC Scan4you που αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων καταργώντας την πληκτρολόγηση των παραστατικών και έχει ήδη έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον της λογιστικής κοινότητας. Πρόκειται για υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης (artificial intelligence) που λειτουργεί στο cloud και υλοποιεί την αναγνώριση σκαναρισμένων παραστατικών  και αυτόματη καταχώρηση των λογιστικών εγγραφών.

 

Στο πλαίσιο των φετινών βραβείων Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ) η λύση DC Scan4you απέσπασε το Bronze Award στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος/ Υπηρεσίας».

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Data Communication με την Frezyderm για την υλοποίηση έργου CRM & Loyalty. Πρόκειται για τη λύση  Frezyward VIP Club που διακρίθηκε με Silver Award στην κατηγορία «CRM & Ψηφιακό Marketing». Το Frezyward VIP Club αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση επιβράβευσης για VIP Partners με στόχο την ενίσχυση του loyalty των μελών και την αύξηση των πωλήσεών της Frezyderm, μέσω της υιοθέτησης νέων και καινοτόμων υπηρεσιών.

 

Πρόκειται για την 4η χρονιά που η Data Communication διακρίνεται στο συγκεκριμένο θεσμό, φέτος μάλιστα διπλά. Ειδικότερα, το 2016 έλαβε το Bronze Award στην κατηγορία «Εξειδικευμένες εφαρμογές σε επιχειρηματικούς κλάδους» για τη λύση Energy Dynamics Accelerator που η εταιρία έχει αναπτύξει για τον κλάδο της ενέργειας, το 2015 απέσπασε το Gold Award στην κατηγορία «Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση Πελατών», ενώ το 2013 τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Εξειδίκευση σε επιχειρηματικούς κλάδους/Φαρμακευτικοί Οργανισμοί» με την εφαρμογή Pharma CRM Accelerator αποκλειστικά για την ελληνική φαρμακευτική αγορά.

Σχετικά άρθρα

H Datamed φέρνει τον γιατρό στο σπίτι

Kitriniaris

Η Huawei ανακοίνωσε το Mate X2 το νέο της αναδιπλούμενο smartphone

Giorgos Athanassiadis

“High Score” για την ελληνική βιομηχανία τεχνολογιών παιγνίων

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα