17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Διανομή νέων NAS από τη CPI

Στην αγορά των μικρών επιχειρήσεων και γραφείων στοχεύει η CPI με τα νέα NAS της Qnap. Ο λόγος για τα Qnap NAS TAS-168 και TAS-268 που διαθέτουν web interface QTS και Android και μοιράζονται την ίδια βάση δεδομένων, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν ταυτόχρονα πρόσβαση σε φακέλους media και αρχεία.

 

Τα NAS TAS-168/268 διαθέτουν επεξεργαστή ARM 1.1 GHz dual-core, μνήμη 2GB DDR3, 1 και 2 θέσεις δίσκων, αντίστοιχα. Με ένα πληκτρολόγιο, ένα ποντίκι και σύνδεση HDMI ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί, επεξεργαστεί και να τρέξει αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο NAS χωρίς την προσθήκη υπολογιστή. Ταυτόχρονα, έχει πρόσβαση σε εφαρμογές από το Google Play ή να εγκαταστήσει εφαρμογές από το Qmarket.

 

Σε συνδυασμό με ένα οποιοδήποτε Qnap NAS και μέσω του QTS RTRR/rsync, τα TAS-168/268 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για back up ενώ με το interface του Android, μπορεί κάποιος να κατεβάσει εφαρμογές όπως το Qphoto, Qmusic και Qvideo ή να εγκαταστήσει το Vmobile ώστε να κάνει καταγραφή ip καμερών.  Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τη λειτουργία File Station για απομακρυσμένη διαχείριση των αρχείων του.

 

Και τα δύο μοντέλα, είναι άμεσα διαθέσιμα από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

Σχετικά άρθρα

Ήρθε ο ViewSonic smart LED προβολέας τσέπης M1 mini Plus

Giorgos Athanassiadis

Διπλή βράβευση για την Info Quest Technologies στα ΒITE Awards 2022

Giorgos Athanassiadis

Η «θρυλική» σειρά Lenovo ThinkPad μόλις ανανεώθηκε

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα