19.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Διακρίσεις για τον όμιλο Quest στα Bravo Sustainability Awards 2017

Ένα βραβείο και δύο διακρίσεις απέσπασε συνολικά ο όμιλος Quest στα βραβεία Bravo Sustainability Awards 2017, που διοργάνωσε για 7η συνεχή χρονιά το QualityNet Foundation.

Ανάμεσα σε 278 πρωτοβουλίες σε εθνικό επίπεδο, η πρωτοβουλία τoυ ομίλου Quest με τη δημιουργία του IQbility έλαβε βραβείο στην κατηγορία Bravo Society, ενώ τα προγράμματα «Καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις που εκσυγχρονίζουν τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών της ACS, εταιρείας του Ομίλου Quest» και «Πρωτοβουλία για την υποστήριξη προσφύγων από την ACS, εταιρεία του Ομίλου Quest» διακρίθηκαν αντίστοιχα στις κατηγορίες Bravo Market και Bravo in Action.

 

Το εκκολαπτήριο IQbility επιβραβεύτηκε ως η μοναδική ιδιωτική πρωτοβουλία ελληνικής επιχείρησης που επενδύει συστηματικά  στο μετοχικό κεφάλαιο ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων. Η IQbility μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει πολλαπλά έντεκα υψηλής δυναμικής επιχειρηματικές ομάδες, με επιπλέον επένδυση στις εννέα από αυτές, ενώ έχει δημιουργήσει περισσότερες από 100 εξειδικευμένες θέσεις εργασίας. Πέρα από την ώθηση των επιχειρηματικών ομάδων, η συνεισφορά της IQbility είναι ουσιαστικής σημασίας, τόσο για την ελληνική αγορά και την κοινωνία, όσο και για τη δημιουργία ποιοτικής επιχειρηματικής κουλτούρας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής τεχνογνωσίας και υλοποιημένης καινοτομίας στο διεθνές επιχειρηματικό στερέωμα.

 

Συμβαδίζοντας με τη διεθνή αγορά ταχυμεταφορών και ταχυδρομικών υπηρεσιών, η ACS έχει αναπτύξει για τους εταιρικούς πελάτες και τους καταναλωτές, μια σειρά ηλεκτρονικών λύσεων και υπηρεσιών, οι οποίες εκσυγχρονίζουν τη διαδικασία αποστολής. Οι υπηρεσίες και οι λύσεις αυτές αναβαθμίζουν σημαντικά την ποιότητα εξυπηρέτησης του πελάτη και κατ΄ επέκταση την ικανοποίηση και την πιστότητά του, επιτυγχάνοντας μείωση κόστους και εξοικονόμηση ενέργειας.

Σχετικά άρθρα

Η CPI εκπαιδεύει τους OKI Partners

Giorgos Athanassiadis

Nέα λύση CRM από τη SAP

Channel-Manager

Workshop για εταιρείες logistics πραγματοποίησε η Samsung

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα