23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Δημιουργοί και gamers συναντώνται στην Grow Games Expo

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, η Gifted Hellas διοργανώνει έκθεση παιχνιδιών στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στην έκθεση Grow Games Expo οι δημιουργοί παιχνιδιών κάθε είδους (video, board, VR games κ.λπ) θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους gamers, να ανταλλάξουν απόψεις, να αναζητήσουν συνεργασίες, ενώ οι επισκέπτες θα δουν από κοντά όλα τα στάδια δημιουργίας ενός επιτυχημένου game.

 

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να εμφανίζονται διάφορες startups που ασχολούνται με τον τομέα του gaming. Επειδή ακριβώς η βιωσιμότητα τους στηρίζεται κατά πολύ στην προβολή των προϊόντων τους, η συγκεκριμένη έκθεση θα τους δώσει μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο ευρύ κοινό.

 

Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν παιχνίδια για PC, κινητά, επιτραπέζια, Virtual Reality και Augmented Reality. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και να μιλήσει με τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Θα μάθει για τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την δημιουργία των παιχνιδιών αλλά και θα συμβάλει στην ποιοτική τους εξέλιξη παρέχοντας τις παρατηρήσεις του και τα σχόλια του για τα παιχνίδια που θα δοκιμάσει.

Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία για κάποιον που ενδιαφέρεται ο ίδιος να ασχοληθεί με την ανάπτυξη παιχνιδιών, θα μάθει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι game developer.

Σχετικά άρθρα

Lenovo: Καινοτομία και βελτιωμένη βιωσιμότητα στις νέες σειρές ThinkPad L και X

Giorgos Athanassiadis

Apple και IBM ρίχνουν το γάντι σε… όλους

Kitriniaris

20 χρόνια συνεργασίας DrayTek και Lexis

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα