13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Για να κάνεις το άλμα πρέπει πρώτα να κάνεις το βήμα. Το Τech Channel Partner 31 ξέρει πως.

Άνοιξη γαρ και στο 31ο Τεύχος του Tech Channel Partner αποφασίσαμε πως σε όλους αξίζει μια πιο αισιόδοξη θεώρηση των πραγμάτων και της αγοράς. Έτσι, επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε έναν τομέα που μοιάζει πολλά υποσχόμενος για τους συνεργάτες του καναλιού. Ο λόγος για τις Managed Print Services(MPS), οι οποίες σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις περνούν στο επόμενο βήμα ξεπερνώντας το πρώτο επίπεδο του print, και αντιμετωπίζουν θέματα όπως η βελτιστοποίηση των διεργασιών του business, η αυτοματοποίηση του workflow και οι υπηρεσίες Managed Print στο cloud. Αποτέλεσμα; Μια μεγάλη ευκαιρία για τους συνεργάτες.

 

Στο ίδιο τεύχος αναλύουμε τη «θρυλική» εμμονή της PLEXTOR  για υψηλή ποιότητα και επιδόσεις στους οδηγούς SSD που παράγει, καθώς προσπαθεί κάθε προϊόν της να παρέχει την μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση.

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρον θα βρείτε την έρευνα που θέλει σχεδόν μία στις δύο επιχειρήσεις στην Ελλάδα αναγνωρίζει τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα περιβάλλον εργασίας στο cloud, ενώ περισσότερες από μία στις δέκα βρίσκονται σε αναζήτηση cloud-based λύσεων για τη διαχείριση εταιρικών λειτουργιών.

 

Στο 31ο τεύχος του Tech Channel Partner θα μπορέσετε ακόμα να διαβάσετε:

 

Δύο από τα πλέον κοινά metrics για τη μέτρηση της επιτυχίας μιας λύσης ERP είναι τόσο ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης που σχετίζεται με το project, όσο και το κατά πόσον υπήρξε επιτυχής η υλοποίηση του project, μας εξηγεί ο Γιάννης Γιωργουλάκης, web & mobile r&d director της SoftOne Technologies.

 

Συνεχίζοντας τα καθιερωμένα και ιδιαίτερα επιτυχημένα “Executive Round Tables”, το Tech Channel Partner και το BizTech.gr, διοργάνωσαν μία νέα συζήτηση με στελέχη του ελληνικού ΙΤ, αυτήν τη φορά με θέμα το Mobility. Τη συζήτηση υποστήριξε η HP Hellas, και τα άκρως ενδιαφέροντα συμπεράσματα, ακολουθούν στη συνέχεια.

 

Mε όλες τις φωτογραφίες, τα videos και τα τραγούδια που διαθέτουν οι χρήστες, ο αποθηκευτικός χώρος στο smartphone μπορεί να μην είναι αρκετός. Έχοντας αυτό ως βάση, η Intel αναζητά νέους τρόπους να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο, τόσο σε φορητές συσκευές και στα PCs, χωρίς να επηρεάσει το μέγεθος ή το κόστος των συσκευών.

 

Θα έπρεπε να αποτελεί την πλέον προφανή λύση για όλους τους πελάτες, αλλά όντας προφανής την ξεχνάμε. Ίσως το πιο απλό πράγμα από το οποίο όμως έχει πολλά να κερδίσει το κανάλι συνεργατών είναι από τη δημιουργία web sites στο Azure, με την αντίστοιχη υπηρεσία, η οποία πλέον ονομάζεται Azure Web Apps.

 

Για τον Μάνο Γιαννουλάκη, Sales Manager της OKTABIT, οι επιτυχίες στη ζωή μας ξεκινούν με όραμα και πραγματοποιούνται με θέληση και συνεργασία, όπως μας λέει στη στήλη Channel Manager.

 

O μήνας που πέρασε είχε ουκ ολίγες ειδήσεις από την διεθνή και εγχώρια αγορά τεχνολογίας. Και αυτές εδώ θα τις βρείτε.

 

Κάντε λοιπόν κλικ στο link που ακολουθεί και καλή σας ανάγνωση.

 

Tech Channel Partner 31

Σχετικά άρθρα

Flow Marketing 4 IT: Κουλτούρα marketing στην τεχνολογία

Epson PaperLab: Κατασκευή χαρτιού in-house για κυκλική οικονομία στην πράξη

Giorgos Athanassiadis

ΕΕ: “Αγκαλιάστε” τα Big Data γιατί χαθήκαμε

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα