16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Γερμανός: ανανέωση & διεύρυνση προϊοντικής γκάμας

Τα καταστήματα Γερμανός εμπλουτίζουν σημαντικά την γκάμα των προϊόντων τους με νέες high tech συσκευές και περισσότερα smart gadgets (wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart τηλεοράσεις, gaming & κονσόλες).

Συσκευές που διευκολύνουν τη ζωή των πελατών και αλλάζουν τον τρόπο που ζουν την τεχνολογία, προσφέροντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Παράλληλα, προχωρούν στη δημιουργία βιωματικών γωνιών, στις οποίες οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ζωντανά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, συσκευές και games, να τα συγκρίνουν.

 

Με μοντέρνα αισθητική, τα ανανεωμένα καταστήματα Γερμανός σχεδιάστηκαν με στόχο να βάλουν τον πελάτη «στην καρδιά της τεχνολογίας». Τα νέα καταστήματα είναι σχεδιασμένα σε διακριτές ζώνες που αναδεικνύουν τις προϊοντικές κατηγορίες και την πλούσια γκάμα, με digital σήμανση, διαδραστικές οθόνες αφής και live demos των προϊόντων. Μέσα στο 2016 θα ανανεωθούν πλήρως 100 καταστήματα του Δικτύου, ενώ το έργο θα συνεχιστεί εντατικά καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017.

Σχετικά άρθρα

Το νέο portal του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού από την Intelli Solutions

Giorgos Athanassiadis

Ψηφιακός μετασχηματισμός χωρίς επιμόρφωση δεν γίνεται

Στη SingularLogic η υποστήριξη της Fraport Greece

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα