15.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Βράβευση για τη Softοne δια χειρός Microsoft

Την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά του Cloud, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η Softone Technologies, αποσπώντας μία νέα σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του 1ου Microsoft Summit 2015.

 

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου συνεργατών της Microsoft, η Softone επιβραβεύθηκε για την επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων του λογισμικού Soft1 στο Cloud, λαμβάνοντας το ειδικό βραβείο εξαιρετικής επίδοσης “Sell out of comfort zone”.

 

Η νέα τιμητική διάκριση της Softone, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παλαιότερων, βραβεύσεων, επιστεγάζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την πολυετή στρατηγική συνεργασία της με τη Microsoft για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών μηχανογράφησης στο Cloud. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της συστηματικής επένδυσης της Softone στις πλέον σύγχρονες, ασφαλείς και αξιόπιστες Cloud υποδομές, οι οποίες διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λειτουργία των πρωτοποριακών business λύσεων της.

 

Η Softone από το 2011, και διευρύνοντας τη συνεργασία της με τη Microsoft, διαθέτει το λογισμικό Soft1 για λειτουργία στην προηγμένη πλατφόρμα Windows Azure, λαμβάνοντας σχετική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, που διεξήχθη την ίδια χρονιά στο Λος Άντζελες (ΗΠΑ).

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

CES 2022: Η Sony εισέρχεται στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων

Giorgos Athanassiadis

Michael Dell: Μεγαλύτερες ευκαιρίες για το κανάλι

Kitriniaris

ISE 2022: Η Epson αποκαλύπτει τη νέα γενιά 3LCD βιντεοπροβολέων υψηλής φωτεινότητας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα