15.2 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Βράβευση για τα MFPs της Samsung

Για τέταρτη χρονιά η Samsung έλαβε το βραβείο “BLI Line of the Year” για τη σειρά μονόχρωμων εκτυπωτών/πολυμηχανημάτων από το Buyers Laboratory. Ειδικότερα, το BLI, παγκόσμιος ηγέτης στην ανεξάρτητη  αξιολόγηση προϊόντων και λύσεων ψηφιακής απεικόνισης και διαχείρισης εγγράφων, αναγνώρισε τη σειρά μονόχρωμων εκτυπωτών και πολυμηχανημάτων της Samsung για την αξιοπιστία τους, τον ανθεκτικό σχεδιασμό τους, τις επιδόσεις τους, την οικονομική λειτουργία και ενεργειακή αποδοτικότητά τους, τις φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες τους και την ευκολία στη χρήση.

 

Επίσης η Samsung κέρδισε δύο ακόμα βραβεία BLI 2016 Pick Awards, τα οποία ανακοινώνονται δύο φορές το χρόνο – το χειμώνα και το καλοκαίρι.

 

Το Samsung ProXpress M3825DW έλαβε το βραβείο Winter Pick Award “Outstanding A4 Printer for Small Workgroups”, με τη σειρά ProXpress, η οποία είναι προσφέρει μία σειρά από λειτουργίες κατάλληλες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για παράδειγμα, η web πλατφόρμα eXtensible Open Architecture (XOA) προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης εφαρμογής λειτουργικού τρίτων, καθώς και mobile εκτύπωσης μέσω του Google Cloud Print.

 

Το βραβείο Winter Pick Award “Outstanding A4 Printer for Large Workgroups” κέρδισε η σειρά ProXpress M4530. Ο διπύρηνος επεξεργαστής 1GHz του Μ4530 προσφέρει την ισχύ που απαιτείται για τη διεξαγωγή εργασιών εκτύπωσης και αντιγραφής οποιουδήποτε μεγέθους και περιπλοκότητας, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, προσφέρει στις εταιρείες τη δυνατότητα να περιορίσουν το λειτουργικό κόστος και να εξοικονομήσουν χρόνο λόγω του δοχείου τόνερ υψηλής απόδοσης και του τυμπάνου μεγάλης διάρκειας ζωής.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Οι πλατφόρμες διαδικτυακής εκπαίδευσης στο στόχαστρο των ψηφιακών εγκληματιών

Giorgos Athanassiadis

Νέες υπηρεσίες SaaS από το ΕΚΤ

Kitriniaris

Εγκαίνια των νέων γραφείων της u-blox στην Αθήνα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα