19/04/2024
Biztech

Αύξηση τζίρου 50% στο ελληνικό Cyber Monday

Χιλιάδες καταναλωτές και δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα ανταποκρίθηκαν στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου που διοργάνωσε ο GRECA από την 1η μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου. Σαν αποτέλεσμα τα eShops είχαν την ευκαιρία να “συστηθούν” στο καταναλωτικό κοινό μέσω της παροχής ελκυστικών προσφορών, γεγονός που οδήγησε σε σημαντική αύξηση τζίρου.

 

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., η συμμετοχή των ηλεκτρονικών καταστημάτων ήταν ακόμα μεγαλύτερη φέτος, ενώ παράλληλα υπήρξε ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, ο τζίρος των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξήθηκε κατά 49,7% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του προηγούμενου έτους, καθώς και κατά 34% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημερολογιακά εβδομάδα (24 – 30 Νοεμβρίου).

 

Για τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ο GR.EC.A. έδωσε στη δημοσιότητα επίσημη λίστα με τα ηλεκτρονικά καταστήματα (περισσότερα από 100) που είχαν ενημερώσει για τη συμμετοχή τους στην ενέργεια με αξιόλογες προσφορές, οι οποίες έφταναν έως και το 70%.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η Globo παρουσίασε τα οφέλη των mobile apps για τις επιχειρήσεις

Kitriniaris

Το getitnow.gr ιδρυτικό στέλεχος του GR.E.C.A

ntiliakos

Οι λύσεις της ViewSonic για την εκπαίδευση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα