21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στην Ελλάδα τα Microsoft Surface από τη Westnet

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tech Channel Partner και του Biztech.gr, μέσα στις επόμενες μέρες θα δούμε την πλήρη γκάμα των Microsoft Surface προϊόντων στην ελληνική αγορά!

Η κίνηση αυτή πραγματοποιείται από τη Westnet Distribution και αποτελεί μια ακόμη προσθήκη στη φαρέτρα της εταιρείας που καταφέρνει να διαφοροποιεί την πρότασή της, ειδικά προς το κανάλι των συνεργατών. Έχοντας φτάσει πλέον στην τέταρτη γενιά του Surface Pro, ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάποιον μεγάλο παίχτη στον χώρο της διανομής που να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι (το Surface θεωρείται συνολικά ένα από τα πιο hot προϊόντα στον χώρο του computing), και μάλιστα, η Westnet φαίνεται πως πηγαίνει την υπόθεση Surface και ένα βήμα παραπέρα.

 

Έτσι, όπως μαθαίνουμε, η εταιρεία, πέρα από τη διάθεση των Surface, αναμένεται να αναλάβει και την υποστήριξή τους σε επίπεδο service, κάτι που σαφέστατα έλειπε από την αγορά και που υπολογίζεται ότι θα αναβαθμίσει σημαντικά την παρουσία των Surface στην Ελλάδα.

 

Σημειώνουμε, τέλος, ότι η Westnet προτίθεται να φέρει την πλήρη γκάμα της σειράς Surface, και έτσι εκτός από το Surface Pro 4 για παράδειγμα, θα μπορέσουμε να δούμε το περίφημο Surface Book αλλά και τα αξεσουάρ της σειράς που αναβαθμίζουν δραστικά την εμπειρία χρήσης.

 

Μείνετε συντονισμένοι για ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις!

Σχετικά άρθρα

Με το νέο IPS Full HD Monitor της LG απολαμβάνεις ρεαλιστικά χρώματα από κάθε γωνία

Giorgos Athanassiadis

Διάκριση για τα πολυμηχανήματα της Sharp

Kitriniaris

Διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για το Corallia

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα