17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ανανεωμένα Precision συστήματα από την Dell

Με την ανανεωμένη σειρά επαγγελματικών υπολογιστών Precision, η οποία ξεκινά να διατίθεται και στην ελληνική αγορά, απαντά η Dell στις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων επαγγελματιών από διάφορους κλάδους. Ειδικότερα, οι νέες λύσεις της Dell απευθύνονται σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στα media και την ψυχαγωγία, τη μηχανολογία, τις κατασκευές, τα χρηματοοικονομικά και σε άλλους κλάδους. Τόσο οι φορητοί υπολογιστές της σειράς όσο και οι σταθεροί έχουν επανασχεδιαστεί εξωτερικά και εσωτερικά, ενώ τα νέα φορητά workstations συνδυάζουν αισθητική με λεπτό προφίλ και ελαφρύτερα υλικά.

 

Η οικογένεια των νέων συστημάτων διακρίνεται από το τεράστιο άλμα στην απόδοση, χάρη στις επιλογές επεξεργαστών 6ης γενιάς Intel Core, καθώς και Intel Xeon για φορητά workstations, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για την υποστήριξη επεξεργαστών Intel Xeon E3-1200. Στον τομέα των γραφικών χρησιμοποιούνται τα πλέον πρόσφατα υποσυστήματα γραφικών από την AMD και την NVIDIA, τα οποία ενισχύουν σημαντικά την υπολογιστική ισχύ και προσφέρουν μέγιστη απόδοση στα γραφικά.

 

Η νέα αυτή γενιά εγκαινιάζει νέα στοιχεία βιομηχανικού design, με χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου, παρέχοντας έτσι πιο λεπτά, χαμηλότερου βάρους αλλά και πιο ανθεκτικά συστήματα. Η νέα σχεδίαση της μπαταρίας, σε συνδυασμό με καινοτομίες στη σχεδίαση του συστήματος απαγωγής θερμότητας, εξισορροπούν ιδανικά την υπολογιστική ισχύ με το ευφυές design.

 

Η νέα σειρά των Dell Precision workstations, προσφέρει επίσης τη βέλτιστη εμπειρία για τους επαγγελματίες, καθώς παρέχει πιστοποιήσεις για διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές. Επιπλέον, η ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται, μειώνει στο ελάχιστο δυνατό τις καθυστερήσεις στην εργασία. Τα νέα συστήματα διαθέτουν πιστοποίηση ISV και παρέχονται με το Dell Precision Optimizer, εργαλείο το οποίο περιλαμβάνει το SCCM, το οποίο μεγιστοποιεί την απόδοση για χρήση με διάφορες επαγγελματικές εφαρμογές από την Adobe, την Autodesk και άλλους κατασκευαστές εφαρμογών.

 

Επίσης, τα νέα φορητά workstations υποστηρίζουν την τελευταία τεχνολογία USB, αλλά και το Thunderbolt 3. Παράλληλα,  υπάρχουν επιλογές για αποθηκευτικά μέσα τύπου M.2 PCIe NVMe, τα οποία παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα διαμεταγωγής δεδομένων, ειδικά όταν μεταφέρονται πολύ μεγάλα αρχεία. Η επιλογή για υποστήριξη ProSupport Plus for PCs and Tablets, είναι η μοναδική λύση για support στην αγορά, η οποία συνδυάζει πρόσβαση κατά προτεραιότητα, σε υποστήριξη από ειδικούς τεχνικούς, επιδιόρθωση από ατυχήματα, καθώς και προγνωστική και προληπτική παρακολούθηση, για αποφυγή και επίλυση προβλημάτων, έτσι ώστε οι πελάτες να δαπανούν λιγότερο χρόνο με τεχνικά ζητήματα και να εστιάζουν περισσότερο στην εργασία τους.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η Office Line υλοποιεί το ΤΣΕΚApp στην Τειρεσίας

Ο όμιλος ΟΤΕ εκπαιδεύει τα στελέχη του στο Conferience.com

Τα PCs της νέας εικονικής πραγματικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα