16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Αλλαγή ηγεσίας της Cyta Ελλάδος

Καθήκοντα γενικού διευθυντή της Cyta Ελλάδος ανέλαβε ο Νίκος Χαραλάμπους, έμπειρο στέλεχος του κλάδου των τηλεπικοινωνιών με πορεία 26 ετών στον οργανισμό. Παράλληλα, ο Χρίστος Λιμνατίτης που διετέλεσε γενικός διευθυντής της εταιρείας τα τελευταία δυόμιση χρόνια, μετακινείται στην έδρα της εταιρείας στη Λευκωσία.

 

Στο πλαίσιο της αλλαγής αυτής και της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε ο νέος γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος, τόνισε ότι στόχοι της εταιρείας είναι η αύξηση των μεριδίων αγοράς σε όλες τις υπηρεσίες και η περαιτέρω εδραίωση του brand σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

 

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο νέος γενικός διευθυντής της Cyta Ελλάδος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του σε μια περίοδο με έντονη κινητικότητα στην εγχώρια αγορά τηλεπικοινωνιών, μεσούσης μάλιστα μιας πολύμηνης οικονομικής κρίσης με capital controls. Μάλιστα, οι προκλήσεις για τη Cyta έχουν να κάνουν πλέον και με την αγορά της κινητής, αφού η εταιρεία εδώ και κάποιους μήνες προσπαθεί να αποκτήσει εμφανές αποτύπωμα και στη συγκεκριμένη αγορά.

Σχετικά άρθρα

Xerox VersaLink & AltalLInk. Οι εκτυπωτές που άλλαξαν τα δεδομένα

Giorgos Athanassiadis

Nokia – Alcatel: Εξαγορά μαμούθ

Kitriniaris

“Έξυπνες” και βιώσιμες πρακτικές εκτύπωσης με τη σφραγίδα του ConnectKey

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα