11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Αλλαγές στη διοικητική ομάδα του ομίλου ΟΤΕ

Ο Κώστας Νεμπής και ο Γρηγόρης Χριστόπουλος αναλαμβάνουν τις θέσεις chief commercial officer consumer segment και chief commercial officer business segment του oμίλου ΟΤΕ, αντίστοιχα, με άμεση αναφορά στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου, Μιχάλη Τσαμάζ.

 

Τόσο ο κ. Νεμπής όσο και ο κ. Χριστόπουλος έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών από θέσεις ευθύνης, εντός και εκτός ομίλου ΟΤΕ.  Έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην καθιέρωση της ηγετικής θέσης του ομίλου στην ελληνική αγορά, στην ενοποίηση και το μετασχηματισμό της εμπορικής λειτουργίας σταθερής και κινητής, την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών και τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών.

 

Ο Κώστας Νεμπής διαθέτει 15ετή επαγγελματική εμπειρία στην αγορά των τηλεπικοινωνιών, κατέχοντας διοικητικές θέσεις marketing και πωλήσεων σε διάφορες εταιρείες. Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό του ομίλου ΟΤΕ το 2009, ως marketing director της Cosmote. Από το 2013 κατέχει τη θέση του executive director οικιακών πελατών σταθερής και κινητής και έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενοποίηση και το μετασχηματισμό της εμπορικής λειτουργίας του ομίλου. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Νεμπής διετέλεσε brand manager της Vodafone Ελλάδος το 1999, product manager του Vodafone Group από το 2000 έως το 2002, ενώ με την επιστροφή του στη Vodafone Ελλάδος εργάστηκε σε επιτελικές θέσεις, όπως senior manager consumer propositions.

 

Αντίστοιχα, ο Γρηγόρης Χριστόπουλος διαθέτει 20ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των πωλήσεων. Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό του ομίλου ΟΤΕ το 2000 ως sales network deputy director της Cosmote. Από τότε ανέλαβε διάφορες διοικητικές θέσεις στον τομέα των πωλήσεων όπως executive sales director της Cosmote και executive sales director σταθερής και κινητής στον όμιλο. Από τη θέση του executive director εταιρικών και επιχειρησιακών πελατών σταθερής και κινητής, που κατείχε από το 2013, ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής στην αγορά του B2B, ενώ έχει συμβάλλει σημαντικά στην ενοποίηση και το μετασχηματισμό της σταθερής, της κινητής και του ICT.

Σχετικά άρθρα

Cisco: Νέο σύστημα για την υποστήριξη του Internet of Everything

Kitriniaris

Πρωτιά της Canon στα MFP

Στις Natech – Qualco ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα