21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Έρχεται το πρώτο “Microsoft Summit 2015”

H ετήσια συνάντηση της Microsoft Ελλάς με στόχο να ενημερώσει το οικοσύστημα των συνεργατών της βρίσκεται λίγες μόλις ημέρες μακριά καθώς το 1o Microsoft Summit 2015, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στο ευρύ δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας,  θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συνεργάτες της Microsoft θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας, να εμπνευστούν από ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό  και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα και υπηρεσίες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

 

Τη σειρά των ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν στο “Microsoft Summit 2015”, θα ανοίξει ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, Don Gratham, πρόεδρος της Microsoft για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη ο οποίος θα αναφερθεί κυρίως στην αλλαγή που βιώνει και καθοδηγεί η εταιρεία, και στα αποτελέσματα που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Ben Gower, CEO της Perspicuity Ltd, ο οποίος θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη δημιουργία της επιτυχημένης επιχείρησης του, η οποία είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο Cloud. Τέλος, ο Mark Gallacher, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος motivational ομιλητής, θα τονίσει  τη σημασία επιχειρηματικών αξιών όπως είναι η ηγεσία, η ομαδικότητα και η αλλαγή.

 

Xρυσός χορηγός της εκδήλωσης είναι η Vodafone ενώ μεγάλοι χορηγοί οι εταιρείες ATCOM, HP, Info Quest Technologies, Intel, Interworks, Logicom, Metlife και Oktabit.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του event.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η Coffee and More επέλεξε MyManager στο cloud

Με ποιον συζητά η Lenovo για smartphones;

dmallas

Regate Effective – SFA στη «SPEK Μεταλλοπλαστική»

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα