20 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Έργο Uni Systems & Sol-3 για την Euroxx Χρηματιστηριακή

Η Euroxx Χρηματιστηριακή, επέλεξε τη Uni Systems, μέλος του Ομίλου Quest και το Sol-3 Trader ως το κεντρικό front-end λογισμικό για χρηματιστηριακές συναλλαγές.

Η λύση Sol-3 Trader, προϊόν του Γερμανικού οίκου Sol-3 GmbH & Co. KG, έχει σχεδιαστεί για συναλλαγές μετοχών, παραγώγων και ομολόγων. Ανάμεσα στις λειτουργίες που προσφέρονται είναι και οι single-click trading, multi-market trading, machine-based trading, algo-trading, automatic quote-management, ενώ παρέχεται επιπλέον ευκολία στη διαχείριση θέσεων, χαρτοφυλακίων, κινδύνων και ορίων (risk and limit management).

 

Η εν λόγω συνεργασία που βασίζεται στην παροχή υπηρεσιών της Uni Systems και τον εξειδικευμένο σχεδιασμό και αρχιτεκτονική του Sol-3 Trader, το οποίο αποτελεί ένα από τα ταχύτερα και πιο αξιόπιστα συστήματα συναλλαγών στην αγορά, εξυπηρετεί τις ανάγκες των traders σε Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία.

Με την επιτυχημένη υλοποίηση, η Euroxx Χρηματιστηριακή γίνεται περισσότερο ανταγωνιστική έχοντας στη διάθεσή της ένα γρήγορο και αξιόπιστο σύστημα εκτέλεσης συναλλαγών και διαχείρισης θέσεων, τιμών, χαρτοφυλακίων και κινδύνων.

 

Όπως ανέφερε ο Μάνος Στιβακτάκης, IT Manager της Euroxx, το έργο που υλοποίησαν οι Uni Systems και Sol-3 κεφαλαιοποιεί περαιτέρω τις επενδύσεις της εταιρείας στην τεχνολογία, ενώ τόνισε ότι η υλοποίηση ήταν ταχεία, η διαχείριση του συστήματος εύκολη και οι λειτουργίες του Sol-3 καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της.

Από την πλευρά του ο Norbert Geus, διευθύνων σύμβουλος της Sol-3 σχολίασε, ότι η εταιρεία αξιοποιεί τη μακρόχρονη εμπειρία της για να επεκταθεί σε νέες αγορές, ομαλά με επιτυχία και σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Τέλος, από την πλευρά της Uni Systems ο Αντώνης Αντωνάκος, Risk and Regulatory Compliance Senior Consultant ανέρερ ότι το επιτυχημένο έργο στη Euroxx ήταν πολύ σημαντικό για την εταιρεία, διότι αφενός εγκαινίασε τη συνεργασία της με τη Sol-3 και αφετέρου υλοποιήθηκε για έναν από τους βασικότερους παράγοντες της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς.

 

screenshot_handel

Σχετικά άρθρα

Ξεκινά την κινητή η Cyta

Kitriniaris

LG και Samsung ποντάρουν στις “καμπύλες” και στο βάθος smartphones

Kitriniaris

Συνεργασία ZTE και Ideal Electronics

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα