24.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Έργο Microsoft Dynamics CRM από την Data Communication

Στην μεταλλευτική βιομηχανία βρίσκεται το νέο έργο που ανέλαβε η Data Communication και συγκεκριμένα στην εταιρεία Ελληνικοί Λευκόλιθοι. Πρόκειται για έργο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων με στόχο την κάλυψη των αναγκών πωλήσεων και marketing, το οποίο βασίστηκε στη λύση Microsoft Dynamics CRM online.

 

Με την υλοποίηση του έργου από την Data Communication, διασφαλίστηκε η πλήρης χαρτογράφηση της παγκόσμιας αγοράς Μαγνησίτη-Λευκόλιθου, καθώς και η ολοκληρωμένη διαχείριση των αιτημάτων προσφορών που δέχεται η εταιρεία. Επιπλέον, το σύνολο των διαθέσιμων πληροφοριών και δεδομένων αξιοποιείται για το σχεδιασμό και τη διενέργεια εύστοχων και αποδοτικών ενεργειών μάρκετινγκ σε στοχευμένες αγορές, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο ενίσχυση των πωλήσεων.

 

Η συνεργασία με την Data Communication και η επιλογή υλοποίησης μιας λύσης βασισμένης στο  Microsoft Dynamics CRM επέφερε σημαντικά οφέλη στην κατεύθυνση της επίτευξης των εταιρικών στόχων της Ελληνικοί Λευκόλιθοι, διασφαλίζοντάς αποτελεσματική οργάνωση των πληροφοριών ανταγωνισμού, σφαιρική εικόνα της επικοινωνίας με τους πελάτες, καθώς και αξιοποίηση των διαθέσιμων αυτών δεδομένων προς όφελος της λειτουργίας της.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Η Xerox επενδύει στην τεχνολογία Augmented Reality με την εξαγορά της CareAR

Giorgos Athanassiadis

Η Cosmos συμμετέχει στον διαγωνισμό του TEE

Windows XP: Τέλος εποχής

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα