22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Ένα πληκτρολόγιο για τα πάντα, όλα

Με τις mobile συσκευές να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της “επόμενης” ημέρας είναι οι συσκευές αυτές να καταστήσουν τούς χρήστες τους πιο παραγωγικούς. Οπότε απαιτούνται τα κατάλληλα αξεσουάρ που θα “υπηρετήσουν” την προσέγγιση αυτή. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, το Microsoft Universal Foldable Keyboard είναι ένα πληκτρολόγιο που προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης στον καταναλωτή που αναζητά από τη mobile συσκευή του κάτι παραπάνω από την απλή αποστολή emails ή το Web browsing.

 

Ξεκινώντας με την ερώτηση, αν ένα φορητό πληκτρολόγιο έχει θέση σε μια αγορά στην οποία κυριαρχεί η αφή, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Nαι, έχει θέση για όσους αναζητούν λύσεις που συνδυάζουν τη μέγιστη δυνατή παραγωγικότητα και τη φορητότητα, όπου και αν βρίσκονται, από οποιαδήποτε πλατφόρμα.

 

Καταρχήν, διπλώνει στη μέση, χαρακτηριστικό που το καθιστά τόσο μικρό όσο περίπου ένα αντρικό πορτοφόλι. Όταν όμως ξεδιπλώσει έχει ακριβώς το μέγεθος που έχει το πληκτρολόγιο ενός Ultarbook 13”. Σαν αποτέλεσμα μπορέσαμε να πληκτρολογήσουμε με περίπου την ίδια ταχύτητα με αυτή που έχουμε σε ένα Ultrabook. Οπότε έχουμε να κάνουμε με ένα πληκτρολόγιο που προορίζεται για πραγματική δουλειά.

mic1

Σημαντικό πλεονέκτημα του Microsoft Universal Foldable Keyboard είναι η ευκολία με την οποία συνδέεται σε οποιαδήποτε συσκευή από τις κύριες πλατφόρμες (Windows, Android, iOS). Η σύνδεση επιτυγχάνεται μέσω Bluetooth ενώ η εναλλαγή μεταξύ Windows, Android και iOS γίνεται ακαριαία και μάλιστα με το πάτημα ενός κουμπιού και μόνο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών, από διαφορετικές πλατφόρμες. Εξίσου χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή του Microsoft Universal Foldable Keyboard στο νερό και άλλα υγρά, κάτι που βολεύει αφάνταστα αφού προορίζεται για χρήση σε περιβάλλοντα εκτός γραφείου όπου τα ατυχήματα είναι συχνό φαινόμενο. Όσο για την μπαταρία του, αυτή είναι επαναφορτιζόμενη μέσω θύρας USB ενώ η αυτονομία της φτάνει τους τρεις μήνες, σύμφωνα με τη Microsoft.

 

Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το Microsoft Universal Foldable Keyboard είναι ένα πληκτρολόγιο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες κάθε χρήστη, για κάθε mobile συσκευή. Όλες τις αρετές του, όμως, θα τις εκτιμήσει ο απαιτητικός χρήστης που αναζητά ένα πληκτρολόγιο όχι μόνο για να ανεβάζει posts στο Facebook αλλά για να δουλεύει πραγματικά απ΄ όπου και αν βρίσκεται.

Σχετικά άρθρα

Panasonic Toughpad FZ-G1: ένα μοναδικό…διπλό tablet

Kitriniaris

To Android θα κυριαρχήσει και στην αγορά tablet το 2014

Kitriniaris

Τα νέα 4Κ monitors της LG ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα