19.7 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Ένα ακόμη συμβόλαιο για το Soft1 ERP

Την λύση μηχανογράφησης της Softοne επέλεξε η Green Cola Hellas για την αποτελεσματική διαχείριση των διαδικασιών της και τη διεξοδική κάλυψη των διευρυμένων αναγκών πληροφόρησης της, όπως ανακοίνωσε σχετικά η εταιρεία.

 

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από τη MIB Πληροφορική, πιστοποιημένο συνεργάτη της Softοne, επιτυγχάνοντας την οργάνωση των λειτουργιών της Green Cola Hellas σε ένα σύστημα, που διασφαλίζει τη real-time ροή δεδομένων μεταξύ των απομακρυσμένων μονάδων παραγωγής της εταιρείας, καθώς και των 3PL σημείων αποθήκευσης και διακίνησης των προϊόντων της.

 

Σε πλήρη διασύνδεση με υφιστάμενα περιφερειακά συστήματα, το Soft1 ERP αυτοματοποιεί πλήρως τις διαδικασίες παραγγελιοληψίας, παραγωγής και προώθησης των αναψυκτικών της Green Cola Hellas στα τελικά σημεία διάθεσης, υποστηρίζοντας τη δυνατότητα ελέγχου και ιχνηλασιμότητας κάθε συναλλαγής, από την προμήθεια πρώτων υλών έως και την πώληση του προϊόντος στον καταναλωτή.

 

Ενσωματώνοντας λειτουργικές ενότητες παραγωγής και αναλυτικής λογιστικής, το Soft1 ERP επεξεργάζεται λεπτομερώς και επιμερίζει αυτόματα όλα τα στοιχεία δαπανών σε εκτεταμένα κέντρα κόστους, προσφέροντας αυξημένη ακρίβεια υπολογισμού του κόστους παραγωγής, καθώς επίσης του συντελεστή εποχικότητας ειδών. Παράλληλα, η λύση διευκολύνει τη διαμόρφωση σύνθετων πολιτικών τιμολόγησης και χορήγησης πιστωτικών σε πελάτες χονδρικής και λιανικής πώλησης.

 

Τα εργαλεία BI και Reporting του Soft1, επιτρέπουν την παραγωγή αυτοματοποιημένων αναφορών και στατιστικών στοιχείων, καθώς και την άμεση προβολή προσχεδιασμένων εκτυπώσεων για κρίσιμα μεγέθη και οικονομικούς δείκτες, προσφέροντας ευελιξία και ταχύτητα στη λήψη διοικητικών αποφάσεων.

Σχετικά άρθρα

Entersoft: Νέα εξαγορά και είσοδος στο λογισμικό φαρμακείων και εντατικής λιανικής

Giorgos Athanassiadis

Intracom Telecom: αλλαγές στη μετοχική σύνθεση

dmallas

Η Epson επενδύει στις λύσεις εγκατάστασης

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα