16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

“Έκλεισαν” οι ομιλητές του φετινού SAP Forum

Στην παρουσίαση των ομιλητών που θα συμμετέχουν στην φετινή διοργάνωση SAP Forum “Discover Simple”  καθώς και των θεμάτων που θα συζητηθούν στα πλαίσια της εκδήλωσης, προχώρησε η SAP.

Πιο συγκεκριμένα ένας από τους βασικούς ομιλητές του SAP Forum, “Discover Simple” είναι ο Pedro De la Rosa, Ισπανός οδηγός Formula 1, ο οποίος μέσα από την ομιλία του, θα προσπαθήσει να συσχετίσει τη διασφάλιση της επιτυχίας στο πιο τεχνολογικά προηγμένο σπορ του κόσμου μέσα από τις σωστές λύσεις λογισμικού.  Παρουσιαστές στο συνέδριο θα είναι οι κύριοι Steve Στάθης Τζικάκης SVP & γενικός διευθυντής της SAP για την περιοχή της νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής και Μάνος Ραπτόπουλος διευθύνων σύμβουλος της SAP Ελλάδας και Κύπρου και COO για την περιοχή της νότιας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Τα εν λόγω  στελέχη θα μιλήσουν διεξοδικά για τις εξελίξεις στην αγορά και επίσης, θα προσφέρουν στους παρευρισκομένους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πώς η SAP μπορεί να βοηθήσει τις σύγχρονες επιχειρήσεις να διαχειριστούν εύκολα τις διαδικασίες τεχνολογίας, κάνοντας τις επιχειρήσεις τους να λειτουργήσουν καλύτερα αξιοποιώντας το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Επιπλέον, στο φετινό SAP Forum ο Tomasz Słoniewski – senior research director της IDC για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, θα μιλήσει για την Ψηφιακή Επιχείρηση, και πώς οι σύγχρονοι επιχειρηματίες μπορούν να την σχεδιάσουν και να την παρακολουθούν. Στην συνέχεια, θα ακολουθήσει η ομιλία του Petri Pekkarinen διευθυντή της Huawei Enterprise Business Group, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, η οποία θα έχει θέμα την εφαρμογή των λύσεων SAP HANA για το Ιnternet of Things (IoT).

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με θέμα την ενεργοποίηση των επιχειρήσεων στην ψηφιακή οικονομία, με τη συμμετοχή των Accenture, Deloitte & IBM. Επιπρόσθετα, στο 2ο μέρος του συνεδρίου θα διεξαχθεί συζήτηση μεταξύ πελατών, όπου συντονιστής θα είναι ο Mπάμπης Παπαδημητρίου, δημοσιογράφος στο SKAI TV & Radio και αρχισυντάκτης στην Καθημερινή, με θέμα συζήτησης το «Busines Unusual, Disruption and the Role of Innovation»

Τέλος, στελέχη της SAP από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν για αρκετά από τα εξελιγμένα προϊόντα- λύσεις που προσφέρει η SAP, και πως αυτά μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων τους, σε μια ψηφιοποιημένη εποχή που επιβάλει συγχρονισμό, ταχύτητα και αμεσότητα. Επίσης, θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε τα όσα έχει να μοιραστεί το πάνελ των πελατών σχετικά με το πώς η τεχνολογία μπορεί να επιταχύνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Τέλος., για πρώτη φορά, παράλληλα με το SAP Forum διοργανώνεται το SAP Youth Forum, με περιεχόμενο και ατζέντα προσαρμοσμένη στις ανάγκες των φοιτητών, των startuppers και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Το πρόγραμμα του SAP Forum είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχετικά άρθρα

Νέοι Epson laser βιντεοπροβολείς για βιωματικές εμπειρίες

Giorgos Athanassiadis

MPS που… πετάει στα σύννεφα από την Active για την Aegean

Giorgos Athanassiadis

Schneider Electric και Erma First συμβάλουν στην αποτελεσματική διαχείριση θαλάσσιου έρματος

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα