11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέος CEO στο BPO της Xerox

Αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο της επόμενης ημέρας, όσον αφορά τα διοικητικά θέματα μετά το spin off της Xerox, καθώς ο Ashok Vemuri θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών διαδικασιών (Business Process Outsourcing), μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία διαχωρισμού. Ο Vemuri θα ενταχθεί στο δυναμικό της Xerox την 1η Ιουλίου 2016 και θα αναλάβει τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της Xerox Business Services, καθώς και του εκτελεστικού αντιπροέδρου της Xerox Corporation μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαχωρισμός.

 

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη επιλογή η έως τώρα CEO της εταιρείας, Ursula Burns, τόνισε ότι ο Vemuri είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης με το σωστό συνδυασμό εμπειρίας γύρω από θέματα επιχειρησιακά, οικονομικά αλλά και πελατών για να μπορέσει να χειριστεί τη στρατηγική για την επόμενη μέρα της εταιρείας BPO.

 

Όσον αφορά την προϋπηρεσία του, ο Vemuri κατείχε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της IGATE Corporation, εταιρείας υπηρεσιών IT, από το Σεπτέμβριο του 2013 έως τον Οκτώβριο του 2015. Από τη θέση αυτή κατάφερε να μετατρέψει τις δραστηριότητες της εταιρείας, τη go-to-market στρατηγική και τον ισολογισμό πετυχαίνοντας τελικά μια επιτυχημένη στρατηγική πώληση της εταιρείας στην Capgemini. Πριν την ένταξή του στην IGATE, ο Vemuri ήταν senior executive στην Infosys, όπου υπηρέτησε ως μέλος του ΔΣ, επικεφαλής στην αγορά της Αμερικής και ως global leader του τμήματος Manufacturing and Engineering Services.

Σχετικά άρθρα

Cloud for Growth: Microsoft & συνεργάτες στο cloud

dmallas

Μία ακόμη επιτυχία για το Office 365

Channel-Manager

Επάνοδος στα κέρδη για την CPI

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα