19/04/2024
Biztech

Η Info Quest παρουσιάζει το Q-Zone

To Q-Zone το οποίο παρουσιάζεται επίσημα στο στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Καινοτομίας Hellenic Innovation Forum 2017, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αποτελεί την πρώτη cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης στην Ελλάδα, που συνδέεται αυτόματα με POS πιστωτικής κάρτας.

Η συγκεκριμένη λύση ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιτακτικές προκλήσεις για αυτοματοποίηση, εκσυγχρονισμό και ενίσχυση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας κάθε μικρής, μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης.

 

To Q-Zone είναι η ελληνική έκδοση μίας από τις πλέον δημοφιλείς cloud πλατφόρμες εμπορικής διαχείρισης, η οποία αναπτύχθηκε από την ERPLY, μία εταιρεία λογισμικού με γραφεία σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Κοπεγχάγη, Ταλλίν και Σίδνεϋ. Με περισσότερους από  300.000 χρήστες και 100.000 πελάτες σε 15 χώρες, η εφαρμογή διαχειρίζεται τεράστιους όγκους συναλλαγών σε ετήσια βάση, βοηθώντας χιλιάδες επιχειρήσεις να οργανωθούν και να εξυπηρετούν καλύτερα και πιο έξυπνα τους πελάτες τους.

 

Το Q-Zone προσφέρει άμεση σύνδεση με EFTPOS και λειτουργία όλο το 24ωρο, με πρόσβαση από κάθε συσκευή όπως tablet, smartphone κ.α., ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος. Διαθέτει αυτοματισμούς που λύνουν τα χέρια στην καθημερινή διαχείριση μίας εμπορικής επιχείρησης και ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές του retail και του τρόπου λειτουργίας των φυσικών καταστημάτων, παρέχοντας τη δυνατότητα κεντρικής διαχείρισης πολλαπλών καταστημάτων (multistore) και πολλαπλών καναλιών πώλησης (Omni channel) συνδυάζοντας online και offline πωλήσεις.

 

Με συνδυασμό των τριών πακέτων του Q-Zone, το ψηφιακό σημείο πώλησης λιανικής Q-Zone POS, την πλήρη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης Q-Zone Standard και την εφαρμογή λογιστικής  Q-Zone Books,  καθώς και του πλήθους των reports που παρέχονται, κάθε επιχείρηση μπορεί να διαμορφώσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες της, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης,  που επεκτείνεται απεριόριστα, όσο η εταιρεία μεγαλώνει.

 

Το  Q-zone είναι ήδη διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας, www.Questoncloud.com, περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.Q-Zone.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αξιοποιώντας τη δυνατότητα δωρεάν demo σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης να ανακαλύψουν τις μοναδικές δυνατότητές του.

Σχετικά άρθρα

Με πολλές προοπτικές οι συμμετέχοντες στο SAP Athens Startup Forum

Kitriniaris

Το Soft1 Cloud ERP στα Coffee Island

Η επόµενη µεγάλη ευκαιρία στο cloud: Database As A Service

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα